Chemické složení a vlastnosti olivového oleje

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Novotná, Kateřina (Dissertant)
Other Authors Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2009
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description55 s., 2 s. příloh

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp12970
041 |a cze 
100 1 |a Novotná, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Chemické složení a vlastnosti olivového oleje 
246 |a Chemist and characteristics of olive oil 
260 |c 2009 
300 |a 55 s., 2 s. příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a olivovník 
653 |a olivový olej 
653 |a lipidy 
653 |a rostlinné oleje 
653 |a mastné kyseliny 
653 |a olejniny 
653 |a olive tree 
653 |a olive oil 
653 |a lipids 
653 |a vegetable oils 
653 |a fatty acids 
653 |a oilseeds 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/9084  |y Plný text v Digitální knihovně UTB