|
|
|
|
LEADER |
01300ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp12970 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Novotná, Kateřina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Chemické složení a vlastnosti olivového oleje
|
246 |
|
|
|a Chemist and characteristics of olive oil
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 55 s., 2 s. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a olivovník
|
653 |
|
|
|a olivový olej
|
653 |
|
|
|a lipidy
|
653 |
|
|
|a rostlinné oleje
|
653 |
|
|
|a mastné kyseliny
|
653 |
|
|
|a olejniny
|
653 |
|
|
|a olive tree
|
653 |
|
|
|a olive oil
|
653 |
|
|
|a lipids
|
653 |
|
|
|a vegetable oils
|
653 |
|
|
|a fatty acids
|
653 |
|
|
|a oilseeds
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Hrabě, Jan
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/9084
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|