Suché skořápkové plody ve výživě člověka

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Chlebišová, Iveta (Dissertant)
Other Authors: Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 47 s.

Cover

LEADER 01225ntm a22003617u 4500
001 zp12966
041 |a cze 
100 1 |a Chlebišová, Iveta  |4 dis 
245 1 0 |a Suché skořápkové plody ve výživě člověka 
246 |a Nuts in human nutrition 
260 |c 2009 
300 |a 47 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a suché skořápkové plody 
653 |a tuky 
653 |a mastné kyseliny 
653 |a minerální látky 
653 |a vitamíny 
653 |a shell fruits 
653 |a lipids 
653 |a fatty acids 
653 |a minerals 
653 |a vitamins 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Rop, Otakar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/7824  |y Plný text v Digitální knihovně UTB