Stanovení potravinářsky významných mikroorganizmů na vybraných kultivačních půdách

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Odstrčilíková, Hana (Dissertant)
Other Authors Černíková, Michaela (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2009
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description115 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp12822
041 |a cze 
100 1 |a Odstrčilíková, Hana  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení potravinářsky významných mikroorganizmů na vybraných kultivačních půdách 
246 |a Determine of important food microorganisms on chosen culture mediums 
260 |c 2009 
300 |a 115 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a potravina 
653 |a mikroorganizmy kultivační médium 
653 |a růst mikroorganizmů 
653 |a cenová kalkulace 
653 |a foodstuffs 
653 |a microorganisms 
653 |a culture medium 
653 |a microorganisms growth 
653 |a pricing 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Černíková, Michaela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/9761  |y Plný text v Digitální knihovně UTB