|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp12822 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Odstrčilíková, Hana
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Stanovení potravinářsky významných mikroorganizmů na vybraných kultivačních půdách
|
| 246 |
|
|
|a Determine of important food microorganisms on chosen culture mediums
|
| 260 |
|
|
|c 2009
|
| 300 |
|
|
|a 115 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a potravina
|
| 653 |
|
|
|a mikroorganizmy kultivační médium
|
| 653 |
|
|
|a růst mikroorganizmů
|
| 653 |
|
|
|a cenová kalkulace
|
| 653 |
|
|
|a foodstuffs
|
| 653 |
|
|
|a microorganisms
|
| 653 |
|
|
|a culture medium
|
| 653 |
|
|
|a microorganisms growth
|
| 653 |
|
|
|a pricing
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Černíková, Michaela
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/9761
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|