Vlastnosti a využití krajových odrůd jabloní

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Havalová, Darina (Dissertant)
Other Authors: Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 73 s., 4 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01311ntm a22003617u 4500
001 zp12807
041 |a cze 
100 1 |a Havalová, Darina  |4 dis 
245 1 0 |a Vlastnosti a využití krajových odrůd jabloní 
246 |a Properties and use of regional varieties of apple trees 
260 |c 2009 
300 |a 73 s., 4 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a jablka 
653 |a krajové odrůdy 
653 |a kyseliny 
653 |a pektin 
653 |a minerální prvky 
653 |a apples 
653 |a regional varieties 
653 |a acid 
653 |a pectin 
653 |a mineral elements 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Rop, Otakar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/9385  |y Plný text v Digitální knihovně UTB