Vitamíny v mléčných výrobcích.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Marek, Petr (Dissertant)
Other Authors: Zemanová, Vladimíra (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 94 s., 22 s. obr. příloh

Cover

LEADER 03864ntm a22013217u 4500
001 zp12792
041 |a cze 
100 1 |a Marek, Petr  |4 dis 
245 1 0 |a Vitamíny v mléčných výrobcích. 
246 |a Vitamins in milk producers. 
260 |c 2009 
300 |a 94 s., 22 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a Onemocnění laktózovou intolerancí 
653 |a alergie na bílkovinu mléka 
653 |a spektrum vitamínů 
653 |a osteoporóza 
653 |a fortifikace vitamíny 
653 |a thiamin 
653 |a niacin 
653 |a hypovitaminózy 
653 |a avitaminózy 
653 |a hypervitaminóza 
653 |a antivitaminy 
653 |a nutriety 
653 |a morbidita 
653 |a mortalita 
653 |a hydrofilní a lipofilní vitaminy 
653 |a riboflavin 
653 |a kyselina nikotinová 
653 |a kyselina pantothenová 
653 |a pyridoxin 
653 |a kyselina listová 
653 |a kyanokobalamin 
653 |a kyselina L - askorbová a L - dehydroaskorbová 
653 |a retinol 
653 |a kalciferoly 
653 |a tokoferoly 
653 |a tokotrienoly 
653 |a fylochinony 
653 |a farnochinony 
653 |a veganská výživa 
653 |a celiakie 
653 |a beriberi 
653 |a kurděje 
653 |a skorbut 
653 |a perniciózní anemie 
653 |a rhodopsin 
653 |a antisterilní účinek 
653 |a gastrointestinální trakt 
653 |a ileum 
653 |a laktovegetariánská strava 
653 |a avidin 
653 |a metageneze 
653 |a karciogeneze 
653 |a Streptococcus thermophilus 
653 |a Lactobacillus bulgaricus 
653 |a Candida kefír 
653 |a Disorder lactose land - toleration 
653 |a allergy on albumin milks 
653 |a spectrum vitamines 
653 |a osteoporoza 
653 |a fortifikace vitamins 
653 |a thiamine 
653 |a niacin 
653 |a hypoxitaminosis 
653 |a vitamin deficiency 
653 |a hyperxitaminosis 
653 |a antivitamins 
653 |a coypu 
653 |a morbidity 
653 |a mortality 
653 |a waterreceptive and lipophilic vitamins 
653 |a lactoflavin 
653 |a nicotinic acid 
653 |a acid pantothenova 
653 |a pyridoxine 
653 |a folic acid 
653 |a cyanocobalamin 
653 |a acid L- ascorbic and L- dehydroaskorbova 
653 |a retinol 
653 |a vitamin D2 
653 |a tocophe-rol 
653 |a tokotrienoly 
653 |a fylochinony 
653 |a farnochinony 
653 |a veganska sustenance 
653 |a coeliac disease 
653 |a beriberi 
653 |a scurvy 
653 |a scurvy 
653 |a gingerbread pancytopenia 
653 |a rhodopsin 
653 |a antigerm free effect 
653 |a gastrointesti-nal tract 
653 |a ileum 
653 |a laktovegetarianska fare 
653 |a avidin 
653 |a metagenesis 
653 |a karciogeneze 
653 |a Streptococcus thermophilus 
653 |a Lactobacillus bulgaricus 
653 |a Candida kefir 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Zemanová, Vladimíra  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/10113  |y Plný text v Digitální knihovně UTB