Alergie na mléko a mléčné výrobky a snižování rizika jejího vzniku

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Konečná, Lucie (Dissertant)
Other Authors: Matějíčková, Radmila (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 96 s

Cover

LEADER 01227ntm a22003377u 4500
001 zp12788
041 |a cze 
100 1 |a Konečná, Lucie  |4 dis 
245 1 0 |a Alergie na mléko a mléčné výrobky a snižování rizika jejího vzniku 
246 |a Allergies to milk and reducing the risk of conception 
260 |c 2009 
300 |a 96 s 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a alergie 
653 |a laktóza 
653 |a mléčný cukr 
653 |a intolerance 
653 |a allergy 
653 |a lactose 
653 |a milk sugar 
653 |a intolerance 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Matějíčková, Radmila  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/10945  |y Plný text v Digitální knihovně UTB