Potravinové alergie z obilovin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Machovská, Romana (Dissertant)
Other Authors: Kráčmar, Stanislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 44 s.

Cover

LEADER 01364ntm a22004337u 4500
001 zp12784
041 |a cze 
100 1 |a Machovská, Romana  |4 dis 
245 1 0 |a Potravinové alergie z obilovin 
246 |a The food allergies from cereals 
260 |c 2009 
300 |a 44 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Alergie 
653 |a obiloviny 
653 |a technologie mlynářství 
653 |a mouka 
653 |a lepek 
653 |a celiakie 
653 |a diagnostika 
653 |a léčba 
653 |a Allergy 
653 |a cereals 
653 |a milling technology 
653 |a fluor 
653 |a aleurone 
653 |a coeliac dinase 
653 |a diagnostic 
653 |a medication 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kráčmar, Stanislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/10028  |y Plný text v Digitální knihovně UTB