Mikrobiologická kontrola kvality nápojů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vodná, Martina (Dissertant)
Other Authors: Doležalová, Magda (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 55 s.

Cover

LEADER 01352ntm a22004337u 4500
001 zp12783
041 |a cze 
100 1 |a Vodná, Martina  |4 dis 
245 1 0 |a Mikrobiologická kontrola kvality nápojů 
246 |a Microbiology quality control of beverage 
260 |c 2009 
300 |a 55 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a kontaminace 
653 |a bakterie 
653 |a kvasinky 
653 |a plísně 
653 |a víno 
653 |a pivo 
653 |a džus 
653 |a ledové čaje 
653 |a contamination 
653 |a bacterium 
653 |a yeast 
653 |a mould 
653 |a wine 
653 |a beer 
653 |a juice 
653 |a iced tea 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Doležalová, Magda  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/10523  |y Plný text v Digitální knihovně UTB