|
|
|
|
LEADER |
01352ntm a22004337u 4500 |
001 |
zp12783 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Vodná, Martina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Mikrobiologická kontrola kvality nápojů
|
246 |
|
|
|a Microbiology quality control of beverage
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 55 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a kontaminace
|
653 |
|
|
|a bakterie
|
653 |
|
|
|a kvasinky
|
653 |
|
|
|a plísně
|
653 |
|
|
|a víno
|
653 |
|
|
|a pivo
|
653 |
|
|
|a džus
|
653 |
|
|
|a ledové čaje
|
653 |
|
|
|a contamination
|
653 |
|
|
|a bacterium
|
653 |
|
|
|a yeast
|
653 |
|
|
|a mould
|
653 |
|
|
|a wine
|
653 |
|
|
|a beer
|
653 |
|
|
|a juice
|
653 |
|
|
|a iced tea
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Doležalová, Magda
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/10523
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|