Výroba šťáv, nektarů a ovocných nápojů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Machalová, Magdaléna (Dissertant)
Other Authors: Valášek, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
a.s
Physical Description: 48 s., 21 s. příloh

Cover

LEADER 01526ntm a22004577u 4500
001 zp12782
041 |a cze 
100 1 |a Machalová, Magdaléna  |4 dis 
245 1 0 |a Výroba šťáv, nektarů a ovocných nápojů 
246 |a The production of juice, nectars and fruit drinks 
260 |c 2009 
300 |a 48 s., 21 s. příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a Ovoce 
653 |a nealkoholický nápoj 
653 |a ovocná šťáva 
653 |a ovocný nektar 
653 |a ovocný nápoj 
653 |a ovocný koncentrát 
653 |a zpracování ovoce 
653 |a Linea Nivnice 
653 |a a.s. 
653 |a Fruit 
653 |a soft drink 
653 |a fruit juice 
653 |a fruit nectar 
653 |a fruit drink 
653 |a fruit concentrate 
653 |a processing fruit 
653 |a Linea Nivnice 
653 |a a.s 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Valášek, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/8557  |y Plný text v Digitální knihovně UTB