Výroba škrobů a jejich využití v průmyslu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Chrvalová, Lucie (Dissertant)
Other Authors: Rieglová, Jana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 51 s., 3 s. tab. příloh.

Cover

LEADER 01601ntm a22004817u 4500
001 zp12781
041 |a cze 
100 1 |a Chrvalová, Lucie  |4 dis 
245 1 0 |a Výroba škrobů a jejich využití v průmyslu 
246 |a Production of starches and their utilization in industry 
260 |c 2009 
300 |a 51 s., 3 s. tab. příloh. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Škrob 
653 |a amylosa 
653 |a amylopektin 
653 |a modifikované škroby 
653 |a substituované škroby 
653 |a technické dextriny 
653 |a škrobové hydrolyzáty 
653 |a výrobky ze škrobů 
653 |a kvóta 
653 |a výživa 
653 |a Starch 
653 |a amylose 
653 |a amylopectin 
653 |a modified starches 
653 |a substituted starches 
653 |a technical dextrins 
653 |a starch hydrolysates 
653 |a starch products 
653 |a quota 
653 |a nutrition 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Rieglová, Jana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/9010  |y Plný text v Digitální knihovně UTB