|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp12781 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Chrvalová, Lucie
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Výroba škrobů a jejich využití v průmyslu
|
| 246 |
|
|
|a Production of starches and their utilization in industry
|
| 260 |
|
|
|c 2009
|
| 300 |
|
|
|a 51 s., 3 s. tab. příloh.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a Škrob
|
| 653 |
|
|
|a amylosa
|
| 653 |
|
|
|a amylopektin
|
| 653 |
|
|
|a modifikované škroby
|
| 653 |
|
|
|a substituované škroby
|
| 653 |
|
|
|a technické dextriny
|
| 653 |
|
|
|a škrobové hydrolyzáty
|
| 653 |
|
|
|a výrobky ze škrobů
|
| 653 |
|
|
|a kvóta
|
| 653 |
|
|
|a výživa
|
| 653 |
|
|
|a Starch
|
| 653 |
|
|
|a amylose
|
| 653 |
|
|
|a amylopectin
|
| 653 |
|
|
|a modified starches
|
| 653 |
|
|
|a substituted starches
|
| 653 |
|
|
|a technical dextrins
|
| 653 |
|
|
|a starch hydrolysates
|
| 653 |
|
|
|a starch products
|
| 653 |
|
|
|a quota
|
| 653 |
|
|
|a nutrition
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Rieglová, Jana
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/9010
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|