Aspekty zdravé výživy

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Rybecká, Kristýna (Dissertant)
Other Authors: Kráčmar, Stanislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 49 s.

Cover

LEADER 01232ntm a22003617u 4500
001 zp12779
041 |a cze 
100 1 |a Rybecká, Kristýna  |4 dis 
245 1 0 |a Aspekty zdravé výživy 
246 |a Aspects healthy sustenance 
260 |c 2009 
300 |a 49 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a energetický příjem 
653 |a bílkoviny 
653 |a vitaminy 
653 |a minerální prvky 
653 |a skladba potravin 
653 |a power receipt 
653 |a proteins 
653 |a vitamins 
653 |a mineral elements 
653 |a composition groceries 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kráčmar, Stanislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/9714  |y Plný text v Digitální knihovně UTB