|
|
|
|
LEADER |
01232ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp12779 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Rybecká, Kristýna
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Aspekty zdravé výživy
|
246 |
|
|
|a Aspects healthy sustenance
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 49 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a energetický příjem
|
653 |
|
|
|a bílkoviny
|
653 |
|
|
|a vitaminy
|
653 |
|
|
|a minerální prvky
|
653 |
|
|
|a skladba potravin
|
653 |
|
|
|a power receipt
|
653 |
|
|
|a proteins
|
653 |
|
|
|a vitamins
|
653 |
|
|
|a mineral elements
|
653 |
|
|
|a composition groceries
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Kráčmar, Stanislav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/9714
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|