Netradiční potraviny ve výživě člověka

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Krejčiříková, Barbora (Dissertant)
Other Authors: Kráčmar, Stanislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 42 s.

Cover

LEADER 01236ntm a22003377u 4500
001 zp12772
041 |a cze 
100 1 |a Krejčiříková, Barbora  |4 dis 
245 1 0 |a Netradiční potraviny ve výživě člověka 
246 |a Nontraditional groceries in sustenance human 
260 |c 2009 
300 |a 42 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a Rostlinné potraviny 
653 |a živočišné potraviny 
653 |a entomofagie 
653 |a poživatelný hmyz 
653 |a Plant food 
653 |a animal food 
653 |a entomophagy 
653 |a edible insects 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kráčmar, Stanislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/8449  |y Plný text v Digitální knihovně UTB