Možnosti výroby sterilovaných tavených sýrů s příchutí

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Heliová, Vladěna (Dissertant)
Other Authors: Lazárková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 39 s., 9 s. obr. příloh.

Cover

LEADER 01384ntm a22003377u 4500
001 zp12701
041 |a cze 
100 1 |a Heliová, Vladěna  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti výroby sterilovaných tavených sýrů s příchutí 
246 |a The possibilities of the production of processed cheese with various flavours 
260 |c 2009 
300 |a 39 s., 9 s. obr. příloh. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a sterilované a nesterilované tavené sýry 
653 |a chemická a senzorická analýza 
653 |a vařivá příchuť 
653 |a hnědnutí 
653 |a sterilized and nonsterilized processed cheeses 
653 |a chemical and sensory analysis 
653 |a cooked flavor 
653 |a darkening 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Lazárková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/10918  |y Plný text v Digitální knihovně UTB