|
|
|
|
LEADER |
01355ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp12700 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Stonawská, Barbara
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stanovení vybraných chemických charakteristik biopotravin
|
246 |
|
|
|a Determination of selected chemical characteristics of organic food
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 104 s., 12 s. obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a ekologické zemědělství
|
653 |
|
|
|a biopotraviny
|
653 |
|
|
|a vitamin C
|
653 |
|
|
|a beta-karoten
|
653 |
|
|
|a HPLC-ECD
|
653 |
|
|
|a organic farming
|
653 |
|
|
|a organic food
|
653 |
|
|
|a vitamin C
|
653 |
|
|
|a beta-carotene
|
653 |
|
|
|a HPLC-ECD
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Kramářová, Daniela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/8264
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|