Stanovení vybraných chemických charakteristik biopotravin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Stonawská, Barbara (Dissertant)
Other Authors: Kramářová, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 104 s., 12 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01355ntm a22003617u 4500
001 zp12700
041 |a cze 
100 1 |a Stonawská, Barbara  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení vybraných chemických charakteristik biopotravin 
246 |a Determination of selected chemical characteristics of organic food 
260 |c 2009 
300 |a 104 s., 12 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a ekologické zemědělství 
653 |a biopotraviny 
653 |a vitamin C 
653 |a beta-karoten 
653 |a HPLC-ECD 
653 |a organic farming 
653 |a organic food 
653 |a vitamin C 
653 |a beta-carotene 
653 |a HPLC-ECD 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kramářová, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/8264  |y Plný text v Digitální knihovně UTB