Stanovenie vybraných chemických charakteristík krajských odrôd jabĺk a dulí

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Kuceková, Zdenka (Dissertant)
Other Authors Kramářová, Daniela (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2009
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description83 s., 5s. obr. príloh

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp12699
041 |a cze 
100 1 |a Kuceková, Zdenka  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovenie vybraných chemických charakteristík krajských odrôd jabĺk a dulí 
246 |a Determination of selected chemical characteristics of local varieties of apples and quinces 
260 |c 2009 
300 |a 83 s., 5s. obr. príloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a dule 
653 |a jablká 
653 |a HPLC-ECD 
653 |a vitamín C 
653 |a vláknina 
653 |a stráviteľnosť 
653 |a quinces 
653 |a apples 
653 |a HPLC-ECD 
653 |a vitamin C 
653 |a fiber 
653 |a digestibility 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kramářová, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/10217  |y Plný text v Digitální knihovně UTB