Možnosti detekce kyseliny jablečné a vinné metodou HPLC

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šestáková, Kristýna (Dissertant)
Other Authors: Kramářová, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 74 s.

Cover

LEADER 01409ntm a22003857u 4500
001 zp12695
041 |a cze 
100 1 |a Šestáková, Kristýna  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti detekce kyseliny jablečné a vinné metodou HPLC 
246 |a Possibilities of detection malic and tartaric acids by HPLC 
260 |c 2009 
300 |a 74 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky 
500 |a Studijní obor: Technology and economics of fat, detergent and cosmetics production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a organické kyseliny 
653 |a kyselina jablečná 
653 |a kyselina vinná 
653 |a HPLC-ECD 
653 |a reverzní fáze 
653 |a HPLC 
653 |a organic acids 
653 |a malic acid 
653 |a tartaric acid 
653 |a HPLC-ECD 
653 |a reverse phase 
653 |a HPLC 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kramářová, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/10520  |y Plný text v Digitální knihovně UTB