|
|
|
|
LEADER |
01409ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp12695 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Šestáková, Kristýna
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Možnosti detekce kyseliny jablečné a vinné metodou HPLC
|
246 |
|
|
|a Possibilities of detection malic and tartaric acids by HPLC
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 74 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and economics of fat, detergent and cosmetics production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a organické kyseliny
|
653 |
|
|
|a kyselina jablečná
|
653 |
|
|
|a kyselina vinná
|
653 |
|
|
|a HPLC-ECD
|
653 |
|
|
|a reverzní fáze
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a organic acids
|
653 |
|
|
|a malic acid
|
653 |
|
|
|a tartaric acid
|
653 |
|
|
|a HPLC-ECD
|
653 |
|
|
|a reverse phase
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Kramářová, Daniela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/10520
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|