Chemické charakteristiky plodů rybízu a zimolezu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Juřík, David (Dissertant)
Other Authors: Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 53 s.

Cover

LEADER 01233ntm a22003377u 4500
001 zp12692
041 |a cze 
100 1 |a Juřík, David  |4 dis 
245 1 0 |a Chemické charakteristiky plodů rybízu a zimolezu 
246 |a Chemical characteristics of fruits of currant and honeysuckle 
260 |c 2009 
300 |a 53 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a Rybíz 
653 |a zimolez 
653 |a ovoce 
653 |a chemické metody 
653 |a Currant 
653 |a honeysuckle 
653 |a fruits 
653 |a chemical methods 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Rop, Otakar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/9131  |y Plný text v Digitální knihovně UTB