Změny kyselosti a vodní aktivity v průběhu zrání Eidamských sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Orságová, Renata (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 85 s.

Cover

LEADER 01262ntm a22003377u 4500
001 zp12560
041 |a cze 
100 1 |a Orságová, Renata  |4 dis 
245 1 0 |a Změny kyselosti a vodní aktivity v průběhu zrání Eidamských sýrů 
246 |a Changes of acidity and water activity at ripening of Eidam cheese 
260 |c 2009 
300 |a 85 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Sýr 
653 |a vodní aktivita 
653 |a kyselost sýra 
653 |a zrání 
653 |a cheese 
653 |a water aktivity 
653 |a acidity of cheese 
653 |a ripening 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/10552  |y Plný text v Digitální knihovně UTB