Vláknina,její vlastnosti a využití do masných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mořkovská, Taťána (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 63 s.

Cover

LEADER 01714ntm a22005057u 4500
001 zp12558
041 |a cze 
100 1 |a Mořkovská, Taťána  |4 dis 
245 1 0 |a Vláknina,její vlastnosti a využití do masných výrobků 
246 |a Dietary fibre,their characteristics and applications to meat products 
260 |c 2009 
300 |a 63 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a vláknina potravy 
653 |a polysacharidy 
653 |a celulosa 
653 |a inulin 
653 |a citrusová vláknina 
653 |a bramborová vláknina 
653 |a pšeničná vláknina 
653 |a mrkvová vláknina 
653 |a wellness masné výrobky 
653 |a tukovaznost 
653 |a vodovaznost 
653 |a dietary fibre 
653 |a polysaccharides 
653 |a cellulose 
653 |a inulin 
653 |a citrus fibre 
653 |a potato fibre 
653 |a wheat fibre 
653 |a carrot fibre 
653 |a wellness meat products 
653 |a fat binding 
653 |a water binding 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/9732  |y Plný text v Digitální knihovně UTB