|
|
|
|
LEADER |
01714ntm a22005057u 4500 |
001 |
zp12558 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Mořkovská, Taťána
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vláknina,její vlastnosti a využití do masných výrobků
|
246 |
|
|
|a Dietary fibre,their characteristics and applications to meat products
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 63 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a vláknina potravy
|
653 |
|
|
|a polysacharidy
|
653 |
|
|
|a celulosa
|
653 |
|
|
|a inulin
|
653 |
|
|
|a citrusová vláknina
|
653 |
|
|
|a bramborová vláknina
|
653 |
|
|
|a pšeničná vláknina
|
653 |
|
|
|a mrkvová vláknina
|
653 |
|
|
|a wellness masné výrobky
|
653 |
|
|
|a tukovaznost
|
653 |
|
|
|a vodovaznost
|
653 |
|
|
|a dietary fibre
|
653 |
|
|
|a polysaccharides
|
653 |
|
|
|a cellulose
|
653 |
|
|
|a inulin
|
653 |
|
|
|a citrus fibre
|
653 |
|
|
|a potato fibre
|
653 |
|
|
|a wheat fibre
|
653 |
|
|
|a carrot fibre
|
653 |
|
|
|a wellness meat products
|
653 |
|
|
|a fat binding
|
653 |
|
|
|a water binding
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Hrabě, Jan
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/9732
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|