|
|
|
|
LEADER |
01237ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp12547 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Flašarová, Lucie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Dusíkaté látky v plodnicích vyšších hub
|
246 |
|
|
|a Nitrogen compounds in basidiocarps
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 75 s., 4 s. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a basidiomycety
|
653 |
|
|
|a toxické prvky
|
653 |
|
|
|a dusík
|
653 |
|
|
|a aminokyseliny
|
653 |
|
|
|a bysidiocarps
|
653 |
|
|
|a toxic elements
|
653 |
|
|
|a nitrogen
|
653 |
|
|
|a amino acids
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Rop, Otakar
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/8244
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|