Nutriční hodnota a vlastnosti vybraných odrůd kdoulí

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Krejčí, Michaela (Dissertant)
Other Authors: Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 63 s., 17 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01304ntm a22003377u 4500
001 zp12546
041 |a cze 
100 1 |a Krejčí, Michaela  |4 dis 
245 1 0 |a Nutriční hodnota a vlastnosti vybraných odrůd kdoulí 
246 |a Nutritional value and characteristics of selected varieties of quince 
260 |c 2009 
300 |a 63 s., 17 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Kdoule 
653 |a senzorické hodnocení 
653 |a nutriční hodnota 
653 |a minerální prvky 
653 |a Quince 
653 |a sensory assessment 
653 |a nutritive value 
653 |a mineral elements 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Rop, Otakar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/11034  |y Plný text v Digitální knihovně UTB