Využití biopotravin ve stravování obyvatel ČR

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vaculíková, Iveta (Dissertant)
Other Authors: Družbíková, Helena (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 74s.

Cover

LEADER 01356ntm a22003617u 4500
001 zp12522
041 |a cze 
100 1 |a Vaculíková, Iveta  |4 dis 
245 1 0 |a Využití biopotravin ve stravování obyvatel ČR 
246 |a Application of organic food in nutrition of czech population 
260 |c 2009 
300 |a 74s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a ekologické zemědělství 
653 |a biopotraviny 
653 |a jídelní lístek 
653 |a nutriční faktory 
653 |a finanční hodnocení 
653 |a organic farming 
653 |a organic food 
653 |a nutritional factors 
653 |a menu 
653 |a financial evaluation 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Družbíková, Helena  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/8858  |y Plný text v Digitální knihovně UTB