|
|
|
|
LEADER |
01356ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp12522 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Vaculíková, Iveta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Využití biopotravin ve stravování obyvatel ČR
|
246 |
|
|
|a Application of organic food in nutrition of czech population
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 74s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a ekologické zemědělství
|
653 |
|
|
|a biopotraviny
|
653 |
|
|
|a jídelní lístek
|
653 |
|
|
|a nutriční faktory
|
653 |
|
|
|a finanční hodnocení
|
653 |
|
|
|a organic farming
|
653 |
|
|
|a organic food
|
653 |
|
|
|a nutritional factors
|
653 |
|
|
|a menu
|
653 |
|
|
|a financial evaluation
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Družbíková, Helena
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/8858
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|