Vliv aditivních látek na reologické vlastnosti pšeničných těst

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bílková, Hana (Dissertant)
Other Authors: Pečivová, Pavlína (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 94 s., 8 s. příloh

Cover

LEADER 01342ntm a22003617u 4500
001 zp12515
041 |a cze 
100 1 |a Bílková, Hana  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv aditivních látek na reologické vlastnosti pšeničných těst 
246 |a Influence of additives on rheological properties of wheat flour doughs 
260 |c 2009 
300 |a 94 s., 8 s. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a pšeničná mouka 
653 |a emulgátor 
653 |a aminokyselin 
653 |a reologie 
653 |a těsto 
653 |a wheat flour 
653 |a emulsifier 
653 |a amino acid 
653 |a rheology 
653 |a dough 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Pečivová, Pavlína  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/9041  |y Plný text v Digitální knihovně UTB