Stanovení vlákniny v cereálních výrobcích.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jančárová, Martina (Dissertant)
Other Authors: Severová, Marta (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 90 s.

Cover

LEADER 01267ntm a22003377u 4500
001 zp12511
041 |a cze 
100 1 |a Jančárová, Martina  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení vlákniny v cereálních výrobcích. 
246 |a Determination of dietary fibre in cereal products. 
260 |c 2009 
300 |a 90 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a cereálie 
653 |a cereální výrobky 
653 |a vláknina 
653 |a stanovení vlákniny 
653 |a cereals 
653 |a cereal products 
653 |a dietary fibre 
653 |a determination of dietary fibre 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Severová, Marta  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/10396  |y Plný text v Digitální knihovně UTB