Bariérové vlastnosti obalů využívaných pro balení potravin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dědek, Stanislav (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 58 s.

Cover

LEADER 01324ntm a22003617u 4500
001 zp12508
041 |a cze 
100 1 |a Dědek, Stanislav  |4 dis 
245 1 0 |a Bariérové vlastnosti obalů využívaných pro balení potravin 
246 |a Barrier properties of packaging used for food packaging. 
260 |c 2009 
300 |a 58 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a obaly 
653 |a obalové prostředky 
653 |a balení potravin 
653 |a bariérové vlastnosti 
653 |a upravená atmosféra 
653 |a packing 
653 |a packaging means 
653 |a food packaging 
653 |a barrier properties 
653 |a modified atmosphere 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/10016  |y Plný text v Digitální knihovně UTB