Optimalizace PCR metody pro detekci Salmonella a E. coli

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Koubská, Jana (Dissertant)
Other Authors: Doležalová, Magda (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 64 s.

Cover

LEADER 01411ntm a22003857u 4500
001 zp12501
041 |a cze 
100 1 |a Koubská, Jana  |4 dis 
245 1 0 |a Optimalizace PCR metody pro detekci Salmonella a E. coli 
246 |a Optimalization of PCR method for the detection of Salmonella and E. coli 
260 |c 2009 
300 |a 64 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a polymerázová řetězová reakce 
653 |a annealingová teplota 
653 |a optimalizace 
653 |a potraviny 
653 |a Salmonella 
653 |a E. coli 
653 |a polymerase chain reaction 
653 |a annealing temperature 
653 |a optimalization 
653 |a food 
653 |a Salmonella 
653 |a E. coli 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Doležalová, Magda  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/8896  |y Plný text v Digitální knihovně UTB