|
|
|
|
LEADER |
01411ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp12501 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Koubská, Jana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Optimalizace PCR metody pro detekci Salmonella a E. coli
|
246 |
|
|
|a Optimalization of PCR method for the detection of Salmonella and E. coli
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 64 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a polymerázová řetězová reakce
|
653 |
|
|
|a annealingová teplota
|
653 |
|
|
|a optimalizace
|
653 |
|
|
|a potraviny
|
653 |
|
|
|a Salmonella
|
653 |
|
|
|a E. coli
|
653 |
|
|
|a polymerase chain reaction
|
653 |
|
|
|a annealing temperature
|
653 |
|
|
|a optimalization
|
653 |
|
|
|a food
|
653 |
|
|
|a Salmonella
|
653 |
|
|
|a E. coli
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Doležalová, Magda
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/8896
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|