|
|
|
|
LEADER |
01195ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp12496 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Lipnická, Lucie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Možnosti stanovení sacharidů
|
246 |
|
|
|a Preferences determination of saccharides
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 65 s., 1 s. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a sacharidy
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a iontová chromatografie
|
653 |
|
|
|a polarimetrie
|
653 |
|
|
|a saccharides
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a Ion Exchange Chromatography
|
653 |
|
|
|a polarimetry
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Kramářová, Daniela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/8797
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|