Antioxidanty v bramborách

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Konečná, Jana (Dissertant)
Other Authors: Černá, Monika (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 65 s.

Cover

LEADER 01270ntm a22003617u 4500
001 zp12435
041 |a cze 
100 1 |a Konečná, Jana  |4 dis 
245 1 0 |a Antioxidanty v bramborách 
246 |a Antioxidants in potatoes 
260 |c 2009 
300 |a 65 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a antioxidanty 
653 |a vitamin C 
653 |a polyfenoly 
653 |a antioxidační aktivita 
653 |a glykoalkaloidy 
653 |a antioxidants 
653 |a vitamin C 
653 |a polyphenols 
653 |a antioxidant activity 
653 |a glycoalcaloids 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Černá, Monika  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/9325  |y Plný text v Digitální knihovně UTB