Možnosti stanovení kyseliny citronové a octové metodou HPLC

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Krausová, Ivana (Dissertant)
Other Authors: Družbíková, Helena (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 73 s.

Cover

LEADER 01358ntm a22003617u 4500
001 zp12430
041 |a cze 
100 1 |a Krausová, Ivana  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti stanovení kyseliny citronové a octové metodou HPLC 
246 |a Possibilities of citric and acetic acids determination by HPLC 
260 |c 2009 
300 |a 73 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Organické kyseliny 
653 |a kyselina citronová 
653 |a kyselina octová 
653 |a HPLC-ECD 
653 |a podmínky stanovení 
653 |a Oorganic acids 
653 |a citric acid 
653 |a acetic acid 
653 |a HPLC-ECD 
653 |a conditions of determination 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Družbíková, Helena  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/8301  |y Plný text v Digitální knihovně UTB