Stanovení základních jakostních charakteristik medu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hrabalíková, Martina (Dissertant)
Other Authors: Růžičková, Jana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
med
Physical Description: 54 s., 3 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01311ntm a22003617u 4500
001 zp12423
041 |a cze 
100 1 |a Hrabalíková, Martina  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení základních jakostních charakteristik medu 
246 |a Assesment of basic honey quality parameters 
260 |c 2009 
300 |a 54 s., 3 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 27.05.2011 
653 |a med 
653 |a obsah vody 
653 |a glukóza 
653 |a redukující cukry 
653 |a fruktóza 
653 |a honey 
653 |a water content 
653 |a glucose 
653 |a reducing sugar 
653 |a fructose 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Růžičková, Jana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/8281  |y Plný text v Digitální knihovně UTB