|
|
|
|
LEADER |
01453ntm a22004577u 4500 |
001 |
zp12414 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Michálková, Jitka
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Potraviny jako zdroj fluoru ve výživě.
|
246 |
|
|
|a Foodstuffs as source of fluorine for nutrition.
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 47 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Fluor
|
653 |
|
|
|a fluoridace
|
653 |
|
|
|a nedostatečný příjem
|
653 |
|
|
|a nadměrný příjem
|
653 |
|
|
|a rezidua
|
653 |
|
|
|a fluoróza
|
653 |
|
|
|a osteoporóza
|
653 |
|
|
|a ISE
|
653 |
|
|
|a ICP-MS
|
653 |
|
|
|a Fluorine
|
653 |
|
|
|a fluorination
|
653 |
|
|
|a inadequate intake
|
653 |
|
|
|a excessive intake
|
653 |
|
|
|a the residue
|
653 |
|
|
|a fluorosis
|
653 |
|
|
|a osteoporosis
|
653 |
|
|
|a ISE
|
653 |
|
|
|a ICP-MS
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Fišera, Miroslav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/8766
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|