Potraviny jako zdroj fluoru ve výživě.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Michálková, Jitka (Dissertant)
Other Authors: Fišera, Miroslav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
ISE
Physical Description: 47 s.

Cover

LEADER 01453ntm a22004577u 4500
001 zp12414
041 |a cze 
100 1 |a Michálková, Jitka  |4 dis 
245 1 0 |a Potraviny jako zdroj fluoru ve výživě. 
246 |a Foodstuffs as source of fluorine for nutrition. 
260 |c 2009 
300 |a 47 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Fluor 
653 |a fluoridace 
653 |a nedostatečný příjem 
653 |a nadměrný příjem 
653 |a rezidua 
653 |a fluoróza 
653 |a osteoporóza 
653 |a ISE 
653 |a ICP-MS 
653 |a Fluorine 
653 |a fluorination 
653 |a inadequate intake 
653 |a excessive intake 
653 |a the residue 
653 |a fluorosis 
653 |a osteoporosis 
653 |a ISE 
653 |a ICP-MS 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Fišera, Miroslav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/8766  |y Plný text v Digitální knihovně UTB