Možnosti náhrady soli v potravinách

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Soukeníková, Jana (Dissertant)
Other Authors: Severová, Marta (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 47 s.

Cover

LEADER 01302ntm a22003857u 4500
001 zp12411
041 |a cze 
100 1 |a Soukeníková, Jana  |4 dis 
245 1 0 |a Možnosti náhrady soli v potravinách 
246 |a Possibility of substitution salt in foods 
260 |c 2009 
300 |a 47 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kuchyňská sůl 
653 |a NaCl 
653 |a náhrada soli 
653 |a výživa 
653 |a analýza potravin 
653 |a senzorické hodnocení 
653 |a salt 
653 |a NaCl 
653 |a salt substitute 
653 |a nourishment 
653 |a food analysis 
653 |a sensory classification 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Severová, Marta  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/8580  |y Plný text v Digitální knihovně UTB