|
|
|
|
LEADER |
01361ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp12408 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Hanusková, Jarmila
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vlastnosti a chemické zloženie olejnín pre výrobu olejov a pokrmových tukov
|
246 |
|
|
|a Properties and chemical composition of oil for the production of oils and fats
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 46 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a olejnaté rastliny
|
653 |
|
|
|a repka olejná
|
653 |
|
|
|a slnečnica
|
653 |
|
|
|a sója
|
653 |
|
|
|a olivy
|
653 |
|
|
|a oleje
|
653 |
|
|
|a tuky
|
653 |
|
|
|a oil plants
|
653 |
|
|
|a repe
|
653 |
|
|
|a sunflower
|
653 |
|
|
|a soya
|
653 |
|
|
|a olives
|
653 |
|
|
|a oils
|
653 |
|
|
|a fat
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Hrabě, Jan
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/8650
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|