Vlastnosti a chemické zloženie olejnín pre výrobu olejov a pokrmových tukov

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hanusková, Jarmila (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
fat
Physical Description: 46 s.

Cover

LEADER 01361ntm a22004097u 4500
001 zp12408
041 |a cze 
100 1 |a Hanusková, Jarmila  |4 dis 
245 1 0 |a Vlastnosti a chemické zloženie olejnín pre výrobu olejov a pokrmových tukov 
246 |a Properties and chemical composition of oil for the production of oils and fats 
260 |c 2009 
300 |a 46 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a olejnaté rastliny 
653 |a repka olejná 
653 |a slnečnica 
653 |a sója 
653 |a olivy 
653 |a oleje 
653 |a tuky 
653 |a oil plants 
653 |a repe 
653 |a sunflower 
653 |a soya 
653 |a olives 
653 |a oils 
653 |a fat 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/8650  |y Plný text v Digitální knihovně UTB