|
|
|
|
LEADER |
01252ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp12405 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Branná, Petra
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Biotechnologie výroby průmyslového lihu
|
246 |
|
|
|a Biotechnology production of industrial alcohol
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 43 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a etanol
|
653 |
|
|
|a melasa
|
653 |
|
|
|a zápara
|
653 |
|
|
|a kvasinky
|
653 |
|
|
|a fermentace
|
653 |
|
|
|a destilace
|
653 |
|
|
|a ethyl alcohol
|
653 |
|
|
|a molasses
|
653 |
|
|
|a wort
|
653 |
|
|
|a yeast
|
653 |
|
|
|a fermentation
|
653 |
|
|
|a distillation
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Hrabě, Jan
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/8437
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|