Stanovení vitamínů B v sýrech metodou HPLC

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Malárová, Vanda (Dissertant)
Other Authors: Kramářová, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 69 s., 1 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01123ntm a22003137u 4500
001 zp12400
041 |a cze 
100 1 |a Malárová, Vanda  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení vitamínů B v sýrech metodou HPLC 
246 |a Determination of vitamin B in cheeses using HPLC 
260 |c 2009 
300 |a 69 s., 1 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a sýr 
653 |a HPLC 
653 |a vitamín 
653 |a cheese 
653 |a HPLC 
653 |a vitamin 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kramářová, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/10862  |y Plný text v Digitální knihovně UTB