Projekt založení výrobního podniku pro produkt BAKLAVA

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Gürbüz, Eva (Dissertant)
Other Authors: Kubík, Josef (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 88 s., 34 s. priloh

Cover

LEADER 01438ntm a22003617u 4500
001 zp12323
041 |a cze 
100 1 |a Gürbüz, Eva  |4 dis 
245 1 0 |a Projekt založení výrobního podniku pro produkt BAKLAVA 
246 |a Project of floatation the manufacturing concern for product BAKLAVA 
260 |c 2009 
300 |a 88 s., 34 s. priloh 
500 |a Studijní obor: Management a marketing 
500 |a Studijní obor: Management and Marketing 
500 |a Ústav: Ústav managementu a marketingu 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics 
506 |a Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 04.05.2039 
653 |a založení podniku 
653 |a průzkum trhu 
653 |a podnikatelský záměr 
653 |a desert baklava 
653 |a analýza konkurenčního prostředí 
653 |a company foundation 
653 |a market analysis 
653 |a business plan 
653 |a Baklava dessert 
653 |a competitive environment analysis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kubík, Josef  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/9837  |y Plný text v Digitální knihovně UTB