Vliv délky skladování na obsah biogenních aminů v plísňových sýrech

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Flasarová, Radka (Dissertant)
Other Authors Macků, Ivana (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2009
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description50 s., 2 s. příloh.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp11993
041 |a cze 
100 1 |a Flasarová, Radka  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv délky skladování na obsah biogenních aminů v plísňových sýrech 
246 |a The effect of storage duration on biogenic amine content in mould cheese 
260 |c 2009 
300 |a 50 s., 2 s. příloh. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Biogenní aminy 
653 |a plísňový sýr 
653 |a iontově-výměnná chromatografie 
653 |a Biogenic amines 
653 |a mould cheese 
653 |a ion-exchange chromatography 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Macků, Ivana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/9369  |y Plný text v Digitální knihovně UTB