|
|
|
|
LEADER |
01250ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp11993 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Flasarová, Radka
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv délky skladování na obsah biogenních aminů v plísňových sýrech
|
246 |
|
|
|a The effect of storage duration on biogenic amine content in mould cheese
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 50 s., 2 s. příloh.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Biogenní aminy
|
653 |
|
|
|a plísňový sýr
|
653 |
|
|
|a iontově-výměnná chromatografie
|
653 |
|
|
|a Biogenic amines
|
653 |
|
|
|a mould cheese
|
653 |
|
|
|a ion-exchange chromatography
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Macků, Ivana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/9369
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|