Stanovení základních nutričních charakteristik masa a sledování změn během skladování

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Šánek, Lubomír (Dissertant)
Other Authors Kramářová, Daniela (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2009
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description77 s., 2 s. příloh

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp11989
041 |a cze 
100 1 |a Šánek, Lubomír  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení základních nutričních charakteristik masa a sledování změn během skladování 
246 |a Determination of basic nutrition characteristics of meat and monitoring changes during storage 
260 |c 2009 
300 |a 77 s., 2 s. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a maso 
653 |a nutriční charakteristika 
653 |a skladování 
653 |a stravitelnost 
653 |a pankreatin 
653 |a meat 
653 |a nutrition characteristics 
653 |a storage 
653 |a digestibility 
653 |a pancreatin 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kramářová, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/10146  |y Plný text v Digitální knihovně UTB