|
|
|
|
LEADER |
01365ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp11973 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Šupová, Martina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Chemické složení vybraných druhů ovoce
|
246 |
|
|
|a Chemical composition of selected fruits
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 67 s., 6 s. obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a švestky
|
653 |
|
|
|a dřín
|
653 |
|
|
|a muchovník
|
653 |
|
|
|a josta
|
653 |
|
|
|a višeň plstnatá
|
653 |
|
|
|a chemické složení
|
653 |
|
|
|a plums
|
653 |
|
|
|a cornalian cherry
|
653 |
|
|
|a saskatoon berry
|
653 |
|
|
|a jostaberry
|
653 |
|
|
|a nanking cherry
|
653 |
|
|
|a chemical composition
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Rop, Otakar
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/7833
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|