Chemické složení vybraných druhů ovoce

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šupová, Martina (Dissertant)
Other Authors: Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 67 s., 6 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01365ntm a22003857u 4500
001 zp11973
041 |a cze 
100 1 |a Šupová, Martina  |4 dis 
245 1 0 |a Chemické složení vybraných druhů ovoce 
246 |a Chemical composition of selected fruits 
260 |c 2009 
300 |a 67 s., 6 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a švestky 
653 |a dřín 
653 |a muchovník 
653 |a josta 
653 |a višeň plstnatá 
653 |a chemické složení 
653 |a plums 
653 |a cornalian cherry 
653 |a saskatoon berry 
653 |a jostaberry 
653 |a nanking cherry 
653 |a chemical composition 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Rop, Otakar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/7833  |y Plný text v Digitální knihovně UTB