Technologie a výroba pařených sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Tišlová, Adéla (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 51 s.

Cover

LEADER 01167ntm a22003377u 4500
001 zp11961
041 |a cze 
100 1 |a Tišlová, Adéla  |4 dis 
245 1 0 |a Technologie a výroba pařených sýrů 
246 |a Technology and production Pasta filata cheese 
260 |c 2009 
300 |a 51 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a Mléko 
653 |a pařený sýr 
653 |a paření 
653 |a zrání 
653 |a Milk 
653 |a pasta filata cheese 
653 |a steaming 
653 |a ageing 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/9143  |y Plný text v Digitální knihovně UTB