Kukuřice cukrová

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Trávníčková, Iveta (Dissertant)
Other Authors: Severová, Marta (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 52 s.

Cover

LEADER 01354ntm a22004337u 4500
001 zp11924
041 |a cze 
100 1 |a Trávníčková, Iveta  |4 dis 
245 1 0 |a Kukuřice cukrová 
246 |a The sweet corn 
260 |c 2009 
300 |a 52 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kukuřice cukrová 
653 |a bezlepková dieta 
653 |a voda 
653 |a škrob 
653 |a vláknina 
653 |a bílkoviny 
653 |a aminokyseliny 
653 |a minerální látky 
653 |a sweet corn 
653 |a gluten-free diet 
653 |a water 
653 |a starch 
653 |a roughage 
653 |a proteins 
653 |a amino acids 
653 |a mineral substances 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Severová, Marta  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/8374  |y Plný text v Digitální knihovně UTB