|
|
|
|
LEADER |
01354ntm a22004337u 4500 |
001 |
zp11924 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Trávníčková, Iveta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Kukuřice cukrová
|
246 |
|
|
|a The sweet corn
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 52 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a kukuřice cukrová
|
653 |
|
|
|a bezlepková dieta
|
653 |
|
|
|a voda
|
653 |
|
|
|a škrob
|
653 |
|
|
|a vláknina
|
653 |
|
|
|a bílkoviny
|
653 |
|
|
|a aminokyseliny
|
653 |
|
|
|a minerální látky
|
653 |
|
|
|a sweet corn
|
653 |
|
|
|a gluten-free diet
|
653 |
|
|
|a water
|
653 |
|
|
|a starch
|
653 |
|
|
|a roughage
|
653 |
|
|
|a proteins
|
653 |
|
|
|a amino acids
|
653 |
|
|
|a mineral substances
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Severová, Marta
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/8374
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|