|
|
|
|
LEADER |
01274ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp11722 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Hlaváčová, Tereza
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Jakost dlouhodobě skladovaných sterilovaných tavených sýrů
|
246 |
|
|
|a The quality of long-term storaged sterilized processed cheese.
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 47 s., 3 s. obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a sterilovaný tavený sýr
|
653 |
|
|
|a teplota skladování
|
653 |
|
|
|a pH
|
653 |
|
|
|a aminokyseliny
|
653 |
|
|
|a sterilized processed cheese
|
653 |
|
|
|a storage temperature
|
653 |
|
|
|a pH
|
653 |
|
|
|a amino acids
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňka, František
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/8772
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|