Krajová tradiční gastronomie podporující rozvoj cestovního ruchu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vlach, Milan (Dissertant)
Other Authors: Chovancová, Miloslava (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 54 s., 7 s. příloh

Cover

LEADER 01661ntm a22004817u 4500
001 zp11611
041 |a cze 
100 1 |a Vlach, Milan  |4 dis 
245 1 0 |a Krajová tradiční gastronomie podporující rozvoj cestovního ruchu 
246 |a Regional traditional gastronomy promoting tourism development 
260 |c 2009 
300 |a 54 s., 7 s. příloh 
500 |a Studijní obor: Management a ekonomika 
500 |a Studijní obor: Management and Economics 
500 |a Ústav: Ústav managementu a marketingu 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a cestovní ruch 
653 |a gastronomie 
653 |a pohostinství 
653 |a provozovatel 
653 |a host 
653 |a komunikace 
653 |a regionální hanácká kuchyně 
653 |a mezinárodní kuchyně 
653 |a jídelní lístek 
653 |a turista 
653 |a tourism 
653 |a gastronomy 
653 |a catiring facility 
653 |a facility holder 
653 |a client 
653 |a communication 
653 |a regional cuisine of Hana 
653 |a international cuisine 
653 |a menu card 
653 |a tourist 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Chovancová, Miloslava  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/8463  |y Plný text v Digitální knihovně UTB