|
|
|
|
LEADER |
01661ntm a22004817u 4500 |
001 |
zp11611 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Vlach, Milan
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Krajová tradiční gastronomie podporující rozvoj cestovního ruchu
|
246 |
|
|
|a Regional traditional gastronomy promoting tourism development
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 54 s., 7 s. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Management a ekonomika
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Management and Economics
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav managementu a marketingu
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a cestovní ruch
|
653 |
|
|
|a gastronomie
|
653 |
|
|
|a pohostinství
|
653 |
|
|
|a provozovatel
|
653 |
|
|
|a host
|
653 |
|
|
|a komunikace
|
653 |
|
|
|a regionální hanácká kuchyně
|
653 |
|
|
|a mezinárodní kuchyně
|
653 |
|
|
|a jídelní lístek
|
653 |
|
|
|a turista
|
653 |
|
|
|a tourism
|
653 |
|
|
|a gastronomy
|
653 |
|
|
|a catiring facility
|
653 |
|
|
|a facility holder
|
653 |
|
|
|a client
|
653 |
|
|
|a communication
|
653 |
|
|
|a regional cuisine of Hana
|
653 |
|
|
|a international cuisine
|
653 |
|
|
|a menu card
|
653 |
|
|
|a tourist
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Chovancová, Miloslava
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/8463
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|