Fermentované masné výrobky na bázi skopového masa.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kostřicová, Lucie (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 77 s., 3 s. příloh

Cover

LEADER 01224ntm a22003137u 4500
001 zp11499
041 |a cze 
100 1 |a Kostřicová, Lucie  |4 dis 
245 1 0 |a Fermentované masné výrobky na bázi skopového masa. 
246 |a Fermented meat products based on mutton meat. 
260 |c 2009 
300 |a 77 s., 3 s. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a fermentované masné výrobky 
653 |a probiotika 
653 |a skopové maso 
653 |a fermented meat products 
653 |a probiotics 
653 |a mutton 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/9324  |y Plný text v Digitální knihovně UTB