|
|
|
|
LEADER |
01420ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp11488 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Babjaková, Eva
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Ověření reakčního mechanismu vzniku derivátu isochromanonu při reakci adamantan-1-karbonylchloridu s benzylmagnesiumhalogenidy
|
246 |
|
|
|a Verification of the isochromanone formation mechanism in the reaction of adamantane-1-carbonyl chloride with benzylmagnesiumhalogenides
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 44 s., 4 s. přiloh.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a Adamantan
|
653 |
|
|
|a Grignardovo činidlo
|
653 |
|
|
|a isochromanonové deriváty
|
653 |
|
|
|a mechanismus
|
653 |
|
|
|a Adamantane
|
653 |
|
|
|a Grignard reagent
|
653 |
|
|
|a isochromenone derivates
|
653 |
|
|
|a mechanism
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Vícha, Robert
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/8258
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|