Cizorodé prvky v potravinách

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sobková, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 40 s.

Cover

LEADER 01208ntm a22003857u 4500
001 zp11217
041 |a cze 
100 1 |a Sobková, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Cizorodé prvky v potravinách 
246 |a Toxic elements in foods 
260 |c 2009 
300 |a 40 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a toxický prvek 
653 |a olovo 
653 |a rtuť 
653 |a kadmium 
653 |a arsen 
653 |a potravina 
653 |a toxic element 
653 |a lead 
653 |a mercury 
653 |a cadmium 
653 |a arsenic 
653 |a food 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Rop, Otakar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/9186  |y Plný text v Digitální knihovně UTB