Inhibiční vliv monoacylglycerolu kyseliny laurové na mikroorganizmy

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Janečková, Kristýna (Dissertant)
Other Authors Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2009
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description67 s., 11 s. obr. příloh

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp11216
041 |a cze 
100 1 |a Janečková, Kristýna  |4 dis 
245 1 0 |a Inhibiční vliv monoacylglycerolu kyseliny laurové na mikroorganizmy 
246 |a Inhibitory effect of monoacylglycerol lauroyl acid on microorganisms 
260 |c 2009 
300 |a 67 s., 11 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a monolaurin 
653 |a minimální inhibiční koncentrace 
653 |a bakterie 
653 |a monolaurate 
653 |a minimum inhibitory concentration 
653 |a bacteria 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/9526  |y Plný text v Digitální knihovně UTB