|
|
|
|
LEADER |
01158ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp11080 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Klimková, Eva
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Význam krajových odrůd ovoce
|
246 |
|
|
|a Meaning regional variety fruit
|
260 |
|
|
|c 2009
|
300 |
|
|
|a 67s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Bílé Karpaty
|
653 |
|
|
|a jabloně
|
653 |
|
|
|a krajové odrůdy
|
653 |
|
|
|a chemické složení
|
653 |
|
|
|a White Carpathians
|
653 |
|
|
|a apples
|
653 |
|
|
|a local varieties
|
653 |
|
|
|a chemist
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Rop, Otakar
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/8043
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|