Význam krajových odrůd ovoce

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Klimková, Eva (Dissertant)
Other Authors: Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 67s.

Cover

LEADER 01158ntm a22003377u 4500
001 zp11080
041 |a cze 
100 1 |a Klimková, Eva  |4 dis 
245 1 0 |a Význam krajových odrůd ovoce 
246 |a Meaning regional variety fruit 
260 |c 2009 
300 |a 67s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Bílé Karpaty 
653 |a jabloně 
653 |a krajové odrůdy 
653 |a chemické složení 
653 |a White Carpathians 
653 |a apples 
653 |a local varieties 
653 |a chemist 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Rop, Otakar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/8043  |y Plný text v Digitální knihovně UTB