Stanovení molární hmotnosti a distribuce molárních hmotností želatiny pomocí gelové permeční chromatografie

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Stojaspal, Roman (Dissertant)
Other Authors: Kašpárková, Věra (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2009
Subjects:
Physical Description: 65 s.

Cover

LEADER 01350ntm a22003137u 4500
001 zp11079
041 |a cze 
100 1 |a Stojaspal, Roman  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení molární hmotnosti a distribuce molárních hmotností želatiny pomocí gelové permeční chromatografie 
246 |a Determination of molar mass and molar mass distribution of gelatine using size exclusion chromatography 
260 |c 2009 
300 |a 65 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a želatina 
653 |a mobilní fáze 
653 |a gelová permeační chromatografie 
653 |a gelatin 
653 |a mobile phase 
653 |a size exclusion chromatography 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kašpárková, Věra  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/9377  |y Plný text v Digitální knihovně UTB