|
|
|
|
LEADER |
01126ntm a22002897u 4500 |
001 |
zp1091 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kozubík, Tomáš
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Modelování fermentace amarantové hmoty
|
246 |
|
|
|a Modelling fermentation of the amaranth mass
|
260 |
|
|
|c 2005
|
300 |
|
|
|a 52 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Automatizace a řídicí technika ve spotřebním průmyslu
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Automation and process control
|
500 |
|
|
|a Ústav: Institut řízení procesů a aplikované informatiky
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a fermentace
|
653 |
|
|
|a amarantová hmota
|
653 |
|
|
|a fermentation
|
653 |
|
|
|a amaranth mass
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Kolomazník, Karel
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/35907
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|