Modelování fermentace amarantové hmoty

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kozubík, Tomáš (Dissertant)
Other Authors: Kolomazník, Karel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2005
Subjects:
Physical Description: 52 s.

Cover

LEADER 01126ntm a22002897u 4500
001 zp1091
041 |a cze 
100 1 |a Kozubík, Tomáš  |4 dis 
245 1 0 |a Modelování fermentace amarantové hmoty 
246 |a Modelling fermentation of the amaranth mass 
260 |c 2005 
300 |a 52 s. 
500 |a Studijní obor: Automatizace a řídicí technika ve spotřebním průmyslu 
500 |a Studijní obor: Automation and process control 
500 |a Ústav: Institut řízení procesů a aplikované informatiky 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a fermentace 
653 |a amarantová hmota 
653 |a fermentation 
653 |a amaranth mass 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kolomazník, Karel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/35907  |y Plný text v Digitální knihovně UTB